Als een boom ben ik diepgeworteld

Verbonden met mijn kern

Ik voed mezelf vanuit de bron

En reik uit met mijn takken,

Ookal is het onbekend

Een storm maakt mij niet klein

Geen seizoen is te zwaar

Omdat ik diep geloof

Dat alles wel weer over waait

- Elien -

Individuele consultaties


Het is tijd om uit die overweldigende chaos te stappen en weer balans te vinden. Je hebt houvast nodig, rust en het herontdekken van jezelf. Je voelt allerlei klachten opkomen, zowel emotioneel als fysiek, en je weet even niet meer wat je moet doen.

Tijdens een individuele consultatie sta ik klaar om je verder te helpen. Samen zullen we werken aan het herstellen van rust, zowel binnen in jezelf als in je omgeving. We gaan aan de slag met jouw innerlijk kind, dat de sleutel is tot het helen van oude wonden en het vinden van vreugde en speelsheid.


We zullen jouw triggers leren herkennen en er met liefdevolle aandacht naar kijken, zodat je ze kunt begrijpen en transformeren. Jouw energie zal weer gaan stromen, en je zult leren om in overgave en vertrouwen op jouw unieke manier te zijn.


 We kunnen ook werken aan specifieke klachten zoals:

 • burn-out
 • gevoelens van leegte
 • opgekropte emoties van verdriet, boosheid of angst
 • het omgaan met een moeilijke gezondheid
 • het gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt
 • emotionele pieken en dalen
 • overprikkeling in het dagelijks leven
 • moeite met stressvolle situaties
 • chaos in je dagelijkse routine
 • het begrijpen van je gevoelens, gedachten en het effect op je lichaam
 • het aangeven van grenzen en uitspreken van je behoeften.

Ik bied verschillende werkvormen aan, zoals gesprekstherapie, opstellingen, creatieve therapie, schrijftherapie, visualisaties en beweging (zoals dans, yoga, meridiaanstretches, en meer). Samen zullen we de juiste benadering vinden die aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.


Dus laat me je begeleiden op deze reis naar innerlijke rust, heling en zelfontdekking. Samen zullen we de tools en inzichten vinden die je nodig hebt om weer in balans te komen. Het is tijd om jezelf te bevrijden van de chaos en een leven te creëren dat vervuld is van vreugde, rust en innerlijke kracht. Jouw transformatie begint hier en nu.


90 min| 80 euro

life


90 min | 70 euro

online

"A healthy outside starts from the inside"

Voedingsconsultaties


Het is tijd om een einde te maken aan die vermoeidheid, die fysieke klachten die je dagelijks hinderen. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt te helpen. 


Voeding heeft een enorme invloed op je gezondheid. En ik ben hier om jouw liefde voor koken (terug) te vinden, zodat je weer plezier kunt beleven aan het bereiden van maaltijden voor jezelf en je gezin. Maar ik ga nog verder. Ik wil dat dit volledig op maat gebeurt, specifiek afgestemd op jouw behoeften.

Bij mij wordt er rekening gehouden met wat jij graag eet en wat jouw dagelijkse routines zijn. Ik begrijp dat tijd kostbaar is, dus ik zal ook rekening houden met de tijd die je hebt om met voeding en het bereiden van maaltijden bezig te zijn. Maar het belangrijkste is dat we ons richten op de fysieke klachten waar jij graag verbetering in wilt zien.


Ik bied verschillende werkvormen aan om je te ondersteunen. Samen kunnen we kooksessies organiseren, waarin we nieuwe gerechten en technieken ontdekken. We kunnen ook aan foodpreppen doen, zodat gezonde maaltijden altijd binnen handbereik zijn. Daarnaast kan een voedseldagboek je inzicht geven in hoe voeding je klachten beïnvloedt. We kunnen zelfs samen gaan winkelen om nieuwe producten te ontdekken die jouw gezondheid ten goede komen. En natuurlijk zullen we een op maat gemaakt menu opstellen dat past bij jouw behoeften en doelen.


Samen zullen we werken aan mogelijke klachten zoals darmklachten, voedselintoleranties, een tekort aan energie, emotioneel eten en voedingsverslavingen. Ik zal je begeleiden en ondersteunen op jouw weg naar een gezonder en evenwichtiger leven.


Laat mij je begeleiden op deze culinaire reis, waarin voeding een bron van genezing en vitaliteit wordt. Samen zullen we een weg vinden naar een leven vol energie, comfort en welzijn.. Je verdient het om je weer gezond en gelukkig te voelen.

Rouwretraite-167
Rouwretraite-161

90 min| 80 euro

life


90 min | 70 euro

online